Història

Tres noies amb tres visions diferents estàvem a punt d’unir-nos per a crear Beive Hamburgueseria. A l’estiu del 2016 se’ns va proposar el traspàs d’un restaurant ja que dues de nosaltres ja teníem experiència en hosteleria després d’haver gestionat un restaurant amb un altre tipus de cuina.

Després d’haver estudiat els restaurants més propers de la zona vam decidir que el millor per aquell local seria una hamburgueseria. Teníem en ment una idea d’hamburgueses innovadores i diferents, volíem crear algo que no s’hagués vist mai abans a la plana.

Una hamburgueseria diferent, on el client en sigui el protagonista, on es puguin dissenyar una hamburguesa al seu gust, escollint tot el que els vingui de gust i pagant el valor que prefereixin.”

“Hamburgueses elaborades, cuidant la imatge i el detall, personalitzades per a cada client, amb productes de qualitat i de proximitat.”

Aquestes només son algunes de les idees que ens rondaven pel cap mentre dissenyàvem les cartes.

Un primer any dur, en que si venien més persones que el dia anterior era un pas endavant que ens omplia d’energia per continuar endavant. Tots els començaments són difícils però la constància, el treball, la paciència, la delicadesa de cada plat, el tracte amb el client, un local càlid i acollidor per a què tothom s’hi sentís com a casa són alguns dels ingredients que hem necessitat per a construir Beive.

Les hamburgueses cada vegada tenien més renom a la zona, els cafès deixaven un regust per repetir, la gent mostrava que tenien ganes de “fem un Beive“, venint al local o emportant-s’ho a casa, “unes braves mentre esperem taula” o “un repetirem segur”, ajudaven a que Beive anés creixent fins que un bon dia va sortir la possibilitat d’obrir un segon local a Osona, a l’antic “Bar Sport” de Vic.