Els nostres restaurants

Beive Manlleu

El nostre primer local, el creador de totes les hamburgueses, el que ha patit les proves i la introducció de noves idees, però alhora el que ha vist a evolucionar i créixer Beive!

Beive Manlleu és més un restaurant on us acompanyem durant tota l’experiència a Beive ja que donem importància a que us sentiu a gust, confortables i amb un bon servei. També és el més gran i sempre que sigueu una petita colla i volgueu gaudir de les hamburgueses del Beive us recomenem el local de Manlleu.

Take aways, menú els migdies, esmorzars i berenars, tapes a mitja tarda, hamburgueses al gust, entrepans i amanides. Cuina oberta de 13:00 – 16:00 i de 19:00 – 23:00.

Si encara no ens coneixes, vine a visitar-nos!

 

Beive Vic

El nostre segon niu. Beive Vic a diferència de Manlleu és més petit, pensat per a menjar per emportar, tot i que també tenim a la vostra disposició algunes taules al nostra local i a la terrassa pels que volgueu quedar-vos a sopar.

Volem que us sentiu a gust, que gaudiu de totes les nostres opcions de la carta en una situació privilegiada, al bell mig del casc antic de Vic.

Take aways, esmorzars i berenars, tapes a mitja tarda, hamburgueses al gust, entrepans i amanides. Cuina oberta de 19:00 – 23:00.

Si encara no ens coneixes, vine a visitar-nos!